Adrie de Herdt Ridderfactor Ont-Wikkelaar - Zelfverdediging door Ridderfactor Ont-Wikkelaar Adrie de Herdt

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

  Volg Adrie de Herdt op Social Media:

WEES EEN RIDDER!

Adrie de Herdt - mijn ambitie: iederéén hoofs, hoffelijk, hulpvaardig én heldhaftig!

Bel snel Ridderfactor Ont-Wikkelaar Adrie de Herdt op 06-13886352 of mail naar adrie@ridderfactor.nl

Wie is Ridderfactortrainer Adrie de Herdt?

Adrie startte in 2005 de Studiegroep Praktische Zelfverdediging. Vanuit zijn persoonlijke visie en missie ontwikkelde hij puur praktijkgerichte trainingen zelfverdediging. Hij begon vanuit een gymzaaltje in Almere. Er bleek veel vraag naar zijn trainingen zelfverdediging te zijn. Snel moest hij een tweede gymzaal van de gemeente huren.  Ook dit zaaltje werd te klein en Adrie moest op zoek naar nog trainingsruimte. Waar Adrie meer uren trainingen zelfverdediging zou kunnen verzorgen.

In 2010 verhuisde Adrie zijn trainingen zelfverdediging onder de naam Sta Vast Training naar een bedrijfsruimte in Eemnes. En in 2015 groeiden zijn trainingen zelfverdediging door naar een bedrijfspand in het centrum van Bussum. Gelegen pal achter de Huizerweg aan de Honoré Lambostraat op nummer 2a. Zijn bedrijfsactiviteiten werden uitgebreid tot het verzorgen van veiligheidsadvies en de verkoop van beveiligingscamera's, detectieplaten en stalen veiligheidsdeuren.

Hier richtte Adrie op de begane grond een praktijkruimte in met een speciaal 'oefenhuis' waar cursisten leren ontsnappen aan hun tegenstander(s) of die juist te achtervolgen. Op de eerste verdieping richtte Adrie een krachthonk in waar cursisten hun fysieke conditie verbeteren. En een theorieruimte waar cursisten zich in de theorie achter zijn trainingen verdiepen. 

Zijn trainingen zelfverdediging heeft Adrie van begin af aan 'riddertrainingen' genoemd. De achterliggende gedachte is, dat iedereen die weerbaar wil worden en zichzelf optimaal wil kunnen verdedigen zich als een middeleeuwse ridder zou moeten gedragen. Met het daarbij horende hoofse en ridderlijke gedrag. Een houding en handelen dat zich kenmerkt door het respecteren van wetten, regels, afspraken, normen en waarden op een wijze, vergelijkbaar met hoe een ridder dat zou doen.

Uw ridderfactor verbeteren? Bel snel met Adrie de Herdt op 06-13886352 en mail meteen naar adrie@ridderfactor.nl

Korte historie van Ridderfactortrainer Adrie de Herdt.

Vanaf 2000 heeft Adrie samen met Roy Anroedh succesvol leiding gegeven aan Wado Ryu Karateschool Anroedh & De Herdt. Het motto van hun karateschool luidde: 'Vredelievend Verbonden'.  

Van begin jaren '80 tot eind jaren '90 was Adrie lid van de Nederlandse Karateselectie van de KBN en heeft meerdere nationale en internationale titels op zijn naam staan. En heeft Adrie onder zijn eigen naam een karateschool gerund met als motto: 'Snelheid en Souplesse'. 

Eind jaren '80 is Adrie als cipier begonnen te werken binnen het Nederlandse Gevangeniswezen. In een beoordeling over zijn functioneren als cipier staat letterlijk dat Adrie 'zijn eigen veiligheid van ondergeschikt belang maakt aan dat van de organisatie'. Een tekst die staat voor zijn arbeidsethos: nooit bang zijn en never, nooit, niet opgeven. 

Verder heeft Adrie wereldwijd ervaring opgedaan als privaat ingehuurd instructeur beroepsmatig fysiek optreden. En heeft hij vier jaar lang pedagogiek op HBO-niveau gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. En als Leraar in Opleiding voor de klas gestaan. 

Wat doet Ridderfactortrainer Adrie de Herdt nu precies?

'Wat voor lessen zelfverdediging geef jij nu eigenlijk precies' wordt vaak aan Ridderfactortrainer Adrie de Herdt gevraagd. 
Meestal wordt een antwoord verwacht waarin Adrie iets zal zeggen over de inhoud van zijn trainingen zelfverdediging

Adrie's antwoord luidt steevast: 'ik help nette, welopgevoedde, niet-criminele mensen die zichzelf prima willen kunnen verdedigen maar totaal geen weet hebben van hoe dat te doen, zo adequaat mogelijk omgaan met wangedrag, agressie, bedreiging en geweld'.

Dit doet Adrie vanuit zijn persoonlijke Visie & Missie op een juiste verdedigende vaardigheid. Adrie's Visie: 'Weerbaarheid in Waardigheid'. Adrie's Missie: 'Iederéén Weerbaar'. Adrie geeft les aan jong en oud, jongens en meisjes, vrouwen en mannen.

Wilt u ook door Ridderfactortrainer Adrie de Herdt geholpen worden zo adequaat mogelijk leren omgaan met wangedrag, agressie, bedreiging en geweld? Bel snel: 06-13886352 en mail met adrie@ridderfactor.nl


IEDERééN: WEES  EEN RIDDER!
Heeft u interesse in puur praktijkgerichte trainingen zelfverdediging? Bel snel 06-13886352 of mail naar adrie@zelfverdediging.org
Kijk voor meer info op www.zelfverdediging.org
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu